Kinder-verjaardagsfeest, een huwelijk of bedrijfsfeest?

ClownDingo is een clown met en vooral ... voor kinderen. Hierbij moet u denken aan ballonfiguratie, leuke dieren, bloemen en andere figuren in vrolijke kleuren. GoochelDingo zal de kinderen verbazen met zijn truukendoos, en wie weet, ook u. Persoonlijke aandacht voor de eventuele jarige met een cadeautje van ClownDingo. Grappen en grollen, een lied met Dingo, eenvoudig mee te zingen. Eventueel een spel-element in het optreden zodat uw kind(eren) actief word(t)(en) betrokken bij het gebeuren. U kunt uw wensen weergeven in het aanvraagformulier, waarin u vrijblijvend informatie kunt aanvragen of een boeking doen. Ga hiervoor naar de Contact-pagina.

Thema's en bijzondere optredens

Op koninginnedag, met pasen, het sinterklaasfeest of met kerst zijn thema-optredens mogelijk en komen overeen met het betreffende feest. Maar ook een jubileum of b.v. een vakantieweek, een afscheid op scholen en instellingen. Deze moeten echter ruim van te voren worden aangevraagd, gezien de voorbereidingen voor deze themagerichte optredens. Het is mogelijk dat deze met meerdere clowns worden verzorgd. Zie bijvoorbeeld ook de kindershow van de clowns Dingo en ChoCho op Koninginnedag 2006 in Nieuwveen, in het fotoalbum.

Promotie en vermaak in één

Deze vrolijke clown deelt helium reclame-ballonnen of ander promotie-materiaal uit, figureert ballonnen en brengt ander vermaak. Eventuele activiteiten gericht op uw wensen in en om uw bedrijfspand zijn in overleg mogelijk. Ook voor winkelcentra, jaarmarkten, evenementen en b.v. een braderie, zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Vraag meer informatie aan op de Contact-pagina.